PREPARATE TRADIȚIONALE

  • Coaste porc450/450/50 gr - 39 lei

coaste , mămăligă, mujdei şi cartofi aurii

  • Fasole cu cârnaţi şi acrituri la oţet550 gr - 24 lei
  • Pastramă de oaie500 gr - 39 lei

pastramă de oaie fragedă, stropită cu vin roșu și servită cu mămăligă, brânză de burduf și ou

  • Tochitură moldovenească500 gr - 32 lei

servită cu mămăligă, brânză de burduf, ou și acrituri

  • Mix grill300/200/150 gr - 45 lei

ceafă de porc, piept de pui, cârnăciori cu cartofi tărănești și salată de varză /murături asortate

  • Platou haiducesc700 gr - 39 lei

mici, aripioare de pui, cârnăciori de porc, cartofi aurii, muștar

  • Sărmăluţe în foi de varză/vie500 gr - 23 lei

servite cu tot ce trebuie

  • Chişcă moldovenească450 gr - 27 lei

servită cu cartofi aurii și salată de sfeclă cu hrean

  • Hribi cu smântână şi mămăligă250/200 gr - 35 lei
  • Hribi cu mămăligă250/200 gr - 45 lei
10