PREPARATE TRADIȚIONALE

  • Ciolan cu os afumat la cuptor550/250/150 gr - 59 lei

cu fasole şi salată de acrituri

  • Fasole cu cârnaţi şi acrituri la oţet550 gr - 24 lei
  • Coaste porc450/450/50 gr - 39 lei

coaste , mămăligă, mujdei şi cartofi aurii

  • Tochitură moldovenească250/150/100/50/50 gr - 32 lei

servită cu mămăligă, brânză de burduf şi ou

  • Pastramă de oaie200/150/100/50/50 gr - 39 lei

pastramă de oaie foarte fragedă, stropită cu vin roşu şi servită cu mămăligă, brânză de burduf şi ou

  • Sărmăluţe în foi de varză/vie6buc/500 gr - 23 lei

servite cu tot ce trebuie

  • Mix grill300/150/150 gr - 45 lei

ceafă de porc, piept de pui, cârnăciori cu cartofi ţărăneşti şi salată de varză/murături asortate

  • Chişcă moldovenească450 gr - 27 lei

servită cu cartofi aurii şi salată de sfeclă cu hrean

  • Cocoșel de pădure cu ciuperci sote350/150/50 gr - 37 lei

mămăliguță, sos de smântână cu usturoi

  • Hribi cu smântână şi mămăligă250/150 gr - 35 lei
10