MÂNCARE TRADIȚIONALĂ

CIORBE

  • Ciorbă de burtă 400 gr – 27 lei
  • Ciorbă rădăuțeană 400gr – 27 lei
  • Borș de fasole cu afumătură 400 gr – 27 lei
  • Borș de văcuță 400 gr – 29 lei
  • Borș de legume 400 gr – 18 lei
  • Borș de fasole 400 gr – 18 lei

GUSTĂRI

  • Pate de casă cu legume și pâine – 350 gr – 29 lei
  • Fasole bătută aromatizată cu ulei de trufe servită cu castraveți, ardei, rosii și pâine 350gr – 26 lei
  • Salată de vinete cu roşii şi pâine prăjită – 350 gr – 26lei
  • Gustare cu brânzeturi – 400gr – 45 lei

4 feluri de brânzeturi, mix de măsline, roșii, castraveți și ardei gras
  • Gustare afumată – 450 gr- 45 lei

cotlet, pastramă, cârnați și piept de porc afumate, mix de măsline, roșii, castraveți, ardei gras și muștar.

SPECIALITĂȚILE HANULUI – PREPARATE TRADIȚIONALE

  • File de păstrăv împletit cu piure de păstârnac și sos meuniere 180/200/50gr – 59 lei
  • Pastramă de oaie – 500 gr – 65 lei

Pastramă de oaie fragedă, stropită cu vin roșu și servită cu mămăligă, brânză de burduf, ou și acrituri

  • Cocoșel de munte cu ciuperci și mămăliguță 300/100/200gr – 79 lei
  • Hribi cu smântână si mămăligă – 250/200 gr – 55 lei
  • Hribi cu mămăligă – 200/200gr – 59 lei
  • Pulpă de rață cu piure de cartofi cu trufe și sos brun 200/200/50gr – 64 lei
  • Cotlet de porc cu sos de hribi și mămăligă 200/100/200gr – 49 lei
  • Mușchiuleț de porc cu sos de piper verde murat, piure de cartofi cu trufe și ardei copți 250/150/100gr – 51 lei

PLATOURI

  • Platoul Boierului – 1500 gr – 205 lei

cotlet de porc, piept de porc, pastramă de porc, cârnați afumați, pate de casă, fasole bătută, 4 feluri de brânzeturi, măsline, legume fresh, muștar.

  • Platou haiducesc – 850 gr – 65 lei

mici, ciocănele, aripioare de pui, cartofi aurii, muștar, dressing

  • Platou Mix Grill – 2400gr – 265 lei

mici, ceafă, piept de pui, coaste de porc, cartofi aurii

  • Platoul Drumețului 800gr – 63 lei 

4 buc mici, 4 buc cârnăciori de porc la gratar, cartofi pai, muștar, gogoșari și castraveți la oțet

PREPARATE DE PUI ȘI RAȚĂ

  • Pui de DAC – 500/200/50/200gr – 49 lei

gătit la cuptor servit cu mămăligă, mujdei și cartofi aurii

  • Bastonașe de pui cu cartofi pai și ketchup – 400 gr – 39 lei
  • Aripioare picante servite cu cartofi pai și dressing – 450gr – 45 lei
  • Piept de pui la gratar – 200 gr – 27 lei
  • Pui tărănesc (gratinat la cuptor) – 400 gr – 53 lei

Piept de pui, smântână, cașcaval, hribi și alte ciuperci, unt, cartofi.

  • Pui cu smântână, mămăligută, hribi și alte ciuperci – 450 gr – 47 lei
  • Ciocănele de pui, cartofi aromatizați și dressing – 450 gr – 39 lei
  • Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine – 150/150/50gr – 68 lei

PREPARATE DE PORC

  • Bucuria gurmandului – 550gr – 56 lei

 mușchiulet și ceafă de porc (gătite lent), cartofi tărănești, salată de gogoșari și castraveți la oțet

  • Friptură de porc cu sos brun, piure de cartofi și salată de acrituri 250/150/150gr – 49 lei
  • Tochitură moldovenească – 500 gr – 49 lei

servită cu mămăligă, brânză de burduf, ou și acrituri

  • Coaste porc servite cu mamaliga, mujdei si cartofi aurii – 450/150/50/150 gr – 59 lei
  • Ceafă de porc la grătar – 200gr- 28 lei
  • Meniu de mici servit cu cartofi pai și muștar – 4bc/150gr/50gr – 35 lei
  • Șnițel uriaș (cotlet de porc)- 300gr- 38 lei
  • Cârnăciori la grătar servit cu piure de cartofi și salată de acrituri – 200/150/150gr – 41 lei

PREPARATE DE VITĂ

  • Antricot maturat cu cartofi pai și mix de salată 200/200/50gr – 115 lei
  • Mușchi de vită cu sos de vin roșu si piure de păstârnac – 200/100/200gr – 95 lei
  • Stroganoff (mușchi de vită, ciuperci, smântână) servit cu orez 150/250gr – 79 lei

PREPARATE PEȘTE

  • File de păstrăv împletit cu piure de păstârnac și sos meuniere 180/200/50gr – 59 lei
  • Creveți picanți serviți cu pâine prăjită – 350gr – 75 lei
  • Doradă  cu legume – 180/200 gr – 65 lei
  • Păstrăv la grătar cu mămăligă și mujdei1bc/200gr/50gr – 49 lei
  • Somon la grătar servit cu spanac sote și piure de păstârnac – 180/100/150gr – 69 lei

GARNITURI

  • Piure de cartofi – 200gr – 13 lei
  • Piure de cartofi cu trufe – 200gr – 15 lei
  • Piure de păstârnac – 200gr – 15 lei
  • Cartofi tărănești – 200 gr – 15 lei

cartofi, verdeață, usturoi și telemea

  • Carofi aurii – 200 gr – 12 lei
  • Cartofi pai – 200gr – 12 lei
  • Orez basmatic cu porumb – 200 gr – 12 lei
  • Spanac sote – 200gr – 15 lei

SALATE ÎNSOȚITOARE

  • Salată de varză – 150 gr – 12 lei
  • Salată de sfeclă roșie cu hrean – 150 gr – 15 lei
  • Salată de roșii cu branza si ceapă – 350 gr – 20 lei
  • Salată asortată – 350 gr – 20 lei

roșii, castraveți, ceapă și mix de salată verde

  • Salată coleslaw 300gr – 18 lei
  • Ardei copți la oțet – 200gr – 15 lei
  • Salată de gogoșari și castraveți la oțet – 200 gr – 15 lei
  • Mix de salată verde – 80 gr – 15 lei

DESERT

  • Desertul casei – 300 gr – 29 lei

Papanași fierți serviți cu smântână dulce și dulceață

  • Papanași cu brânză dulce, smântână și dulceață – 400 gr – 29 lei
  • Clătite cu ciocolată și înghețată sau dulceață și înghețată – 24 lei
  • Colțunași cu brânză dulce – 200 gr – 28 lei
  • Lava cake servit cu înghețată – 1bc/1 cupă – 20 lei
  • Înghețată asortată – 200gr – 22 lei

DIVERSE

  • Pâinea casei – 1 bc – 4 lei
  • Coș de pâine 300 gr – 9 lei 

          pâine integrală, pâine cu semințe și pâine albă

  • Chiflă cu semințe 1 bc – 2.5 lei
  • Mujdei – 50 gr – 5 lei
  • Smântână – 50 gr – 4 lei
  • Dressing-ul casei – 50gr – 5 lei
  • Maioneză – 50 gr – 6 lei
  • Muștar – 50 gr – 4 lei
  • Ketchup – 50 gr – 4 lei
  • Ardei iute – 1bc – 2 lei
  • Mămăligă – 200 gr – 4 lei
  • Brânză Burduf – 50 gr – 7 lei
  • Telemea – 50gr – 7 lei
  • Extra dulceață 100gr – 10 lei




VEZI MENIU BĂUTURI