HANUL DACILOR

VALOARE ❈ TRADIȚIE ❈ RESPECT

marcă înregistrată din 2009

Comandă Mancare

Vă punem la dispoziție

Mâncăruri tradiționale

Rețete alese cu mare atenție, din inima Moldovei, care să trezească în oricine spiritul și emoția dacică.

DETALII
Restaurant

Cazare

Hanul Dacilor vă pune la dispoziție camere începând cu 130 RON.

Camerele sunt echipate cu Tv LCD, satelit, piese mobilier deosebite, internet, terase. Panorama deosebită către Plopii lui Eminescu, restaurantul tradițional moldovenesc și ospitalitatea personalului nostru întregesc oferta propusă de Hanul Dacilor pentru clienții săi.

DETALII

Restaurantul nostru

Pe lângă mâncare și voie bună, oferim clienților posibilitatea de a asculta muzică live, de marți până duminică, începând cu orele 19.

Totodată, organizăm eventimente cu meniuri complete începând de la 100 lei.

DETALII
16266154_1820359178220300_7756817987161079019_n
IMG-20190711-WA0000

Pensiunea noastră

Călatorule, te găzduim cu mare drag, oferindu-ți experiențe tradiționale și voie bună.

DETALII

“Mâncarea este bună si nu este scumpă. Porțiile nu sunt prea mici, dar nici prea mari. Decorul este rustic, cu muzică traditională romaneasca in fundal. Mese și scaune din lemn într-o locație istorica in Iasi. Recomandat dacă sunteți in căutarea pentru o experienta romaneasca la un pret scazut.”

“Am fost multumita de acest loc pentru ca este situat langa Plopii fara sot (copaci batrani de peste 300 de ani) care l-au fost inspirat pe cel mai bun scriitor român de poezii romantice Eminescu. Hanul Dacilor este foarte aproape de oras, restaurantul propriu ofera o mancarea foarte buna la preturi decente. Și sa nu uit am intalnit persoane foarte amabile. Primul etaj este cel mai bun pentru ca ofera o panorama splendida a acestor copaci și terase foarte mari.”

“Vizitez acest restaurant de multi ani ani. Intotdeauna mancarea a fost perfecta si personalul foarte prietenos. Meniul este OK. De asemenea, puteti manca pe terasa ce ofera un cadru placut. Salonul pentru fumatori este separat. Nu uitati sa treceti pe la Hanul Dacilor atunci cand vizitati Iasul!”

“Oameni draguti, mancare buna, camere calde. Este un loc placut pentru a te caza cu preturi decente. Am avut o singură problema cu camera de deasupra bucatarie pentru ca s-a simtit un pic mirosul. Celelalte camere nu au avut probleme (am incercat cel putin 4 camere anul trecut).”