Zile libere pentru evenimente private!

Fie că sărbătorești unirea a două destine, un botez, o aniversare sau o petrecere cu prietenii sau colegii din companie, la Hanul Dacilor vei găsi o ofertă care să-i cuprindă pe toți! 🥂Pachete de la 200 lei/ persoană
Rezervă o dată pentru o petrecere de neuitat!
0332 418 062 & 0757 029 738

Hanul Dacilor cu o tematica  traditional moldoveneasca  organizeaza  aniversari pentru toate varstele .

Daca vrei sa te intalnesti la un pahar de vin cu prieteni si familia personalul de la Hanul Dacilor va sta la dispozitie pentru a organiza  cea mai frumoasa si minunata seara.

Nunta este cea mai insemnata petrecere ce simbolizeaza inceputul unei familii. De aceea noi o presaram cu obiceiuri si randuieli frumoase, care sa zugraveasca in sufletele mirilor si a nuntasilor vajnicia nunti cum rar putem intalni la alte popoare, iar faptul ca nunta are loc la Hanul Dacilor, aduce  noroc, belsug si puritate vieti.

Botezul reprezinta increstinarea copilului urmata de petrecere si voie buna data in cinstea noului membru al familiei.

Hanul Dacilor va asteapta cu drag sa punem la cale petrecerea cea mai reusita a copilului dumneavoastra.

Hanul Dacilor este alături de tine în toate momentele, inclusiv atunci când ai de organizat un parastas. Știm că este un moment dificil pentru tine și familia ta și facem tot posibilul să-ți oferim cele mai bune servicii, într-o atmosferă demnă, având grijă la toate detaliile, ca masa să fie plină și mesenii, mulțumiți.

Hanul Dacilor creaza si un mediu favorabil organizarii si altor tipuri de evenimente moderne punand la dispozitie sali si materialele necesare. Locatia noastra va sta la dispozitie pentru organizarea de: Conferinte, Traininguri, Prezentari de produse, Concerte, Petreceri de companii.

Aniversări
Aniversări
Nunți
Nunți
Botezuri
Botezuri
Petreceri corporate
Petreceri corporate