CARTE DE OASPEȚI

Am considerat utile mesajele postate de oaspetii nostri pe unul
din cele mai cunoscute site-uri de calatorie.

TripAdvisor

Crims

Client

“Mâncarea este bună si nu este scumpă. Porțiile nu sunt prea mici, dar nici prea mari. Decorul este rustic, cu muzică traditională romaneasca in fundal. Mese și scaune din lemn într-o locație istorica in Iasi. Recomandat dacă sunteți in căutarea pentru o experienta romaneasca la un pret scazut.”

“Vizitez acest restaurant de multi ani ani. Intotdeauna mancarea a fost perfecta si personalul foarte prietenos. Meniul este OK. De asemenea, puteti manca pe terasa ce ofera un cadru placut. Salonul pentru fumatori este separat. Nu uitati sa treceti pe la Hanul Dacilor atunci cand vizitati Iasul!”

Crims

Client

Crims

Client

“Am fost multumita de acest loc pentru ca este situat langa Plopii fara sot (copaci batrani de peste 300 de ani) care l-au fost inspirat pe cel mai bun scriitor român de poezii romantice Eminescu. Hanul Dacilor este foarte aproape de oras, restaurantul propriu ofera o mancarea foarte buna la preturi decente. Și sa nu uit am intalnit persoane foarte amabile. Primul etaj este cel mai bun pentru ca ofera o panorama splendida a acestor copaci și terase foarte mari.”

“Oameni draguti, mancare buna, camere calde. Este un loc placut pentru a te caza cu preturi decente. Am avut o singură problema cu camera de deasupra bucatarie pentru ca s-a simtit un pic mirosul. Celelalte camere nu au avut probleme (am incercat cel putin 4 camere anul trecut).”

Crims

Client