PREPARATE TRADIȚIONALE

  • Ciolan afumat cu fasole şi salată de acrituri400/200/150 gr - 65 lei
  • Coaste porc450/450/50 gr - 35 lei

coaste , mămăligă, mujdei şi cartofi aurii

  • Tochitură moldovenească500 gr - 29 lei

servită cu mămăligă, brânză de burduf şi ou

  • Pastramă de oaie500 gr - 39 lei

pastramă de oaie foarte fragedă, stropită cu vin roşu şi servită cu mămăligă, brânză de burduf şi ou

  • Mix grill cu cartofi ţărăneşti şi salată de varză
    /murături asortate
    300/150/150 gr - 45 lei

ceafă de porc, piept de pui, cârnăciori

  • Frigărui Burebista 4bc1500 gr - 89 lei

carne de pui, carne de porc, legume, dressing

  • Hribi cu smântână şi mămăligă400 gr - 33 lei
  • Ardei copţi cu smântână, ciuperci şi mămăliguţă450 gr - 20 lei
  • Fasole cu cârnaţi şi acrituri la oţet550 gr - 24 lei
  • Sărmăluţe în foi de varză/vie500 gr - 25 lei

servite cu tot ce trebuie

  • Chişcă moldovenească servită cu cartofi aurii şi
    salată de sfeclă cu hrean
    450 gr - 25 lei
10